rouge מנהלים ראשיים
מספר הודעות : 153 כמות הנקודות שלך : 8699 המוניטין שלך הוא : 16 Age : 31
| נושא: אביתר בנאי- הדיסקוגרפיה Fri May 21, 2010 4:52 pm | |
| אביתר בנאי הוא אלבומו הראשון. האלבום יצא בשנת 1997. שירים באלבום: יש לי סיכוי הדוב והנחש מתי נתנשק מנגינה יקרה שן לידי שמח שבאת שמתי לי פודרה תיאטרון רוסי אקדח כלום לא עצוב אבות ובנים תתחנני אלי [You must be registered and logged in to see this link.]שיר טיול הוא האלבומו השני. האלבום יצא בשנת 1999. שירים באלבום: שתי מדורות בראשית דיו מחשבות עדר של שוורים אמביציה חלון טיול שיר טיול [You must be registered and logged in to see this link.]עומד על נייר הוא האלבומו השלישי. האלבום יצא בשנת 2005. שירים באלבום: פקק תנועה תחרות כלבים בשבילך שוב אני לבד הזאב והאיילה בבית מיתר טיפה של אור מתנות כה ציפיתי ליום והגיע את השקט המון אנשים יש לנו את כל הזמן הרמח"ל [You must be registered and logged in to see this link.]לילה כיום יאיר הינו אלבומו הרביעי של הזמר אביתר בנאי, האלבום שוחרר ב-22 ביוני 2009. האלבום הופק על ידי אמיר צורף, האלבום זכה לאלבום פלטינה. שירים באלבום: אַבָּא אוֹתִיּוֹת פּוֹרְחוֹת בָּאֲוִיר לַיְלָה כַּיּוֹם יָאִיר אוֹרַיְתָא עַד מָחָר מְחִיאוֹת כַּפַּיִם כָּל בֹּקֶר קְצָת כּוֹכְבֵי בֹקֶר אָב הָרַחֲמָן אַרְבָּעָתֵנוּ [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
dori מוזיקאי שנולד
מספר הודעות : 13 כמות הנקודות שלך : 5316 המוניטין שלך הוא : -1 Age : 31 מיקום : חור אי שם במרכז
| נושא: Re: אביתר בנאי- הדיסקוגרפיה Sat May 22, 2010 3:16 am | |
| | |
|