Anita306 מוזיקאי שנולד
מספר הודעות : 15 כמות הנקודות שלך : 5324 המוניטין שלך הוא : 0
| נושא: בקשה D: Fri May 21, 2010 7:36 pm | |
| הייתי רוצה את האלבום: Blood On The Dance Floor של מייקל ג'קסון וגם האלבומים Bad וThriller לא עובדים >< תודה רבה מראש | |
|
Leanne מנהלת פורום פופ
מספר הודעות : 106 כמות הנקודות שלך : 5473 המוניטין שלך הוא : 3 Age : 28
| נושא: Re: בקשה D: Sat May 22, 2010 12:26 am | |
| התחלתי להוריד , אני עוד מעט אעלה , (: | |
|
rouge מנהלים ראשיים
מספר הודעות : 153 כמות הנקודות שלך : 8699 המוניטין שלך הוא : 16 Age : 31
| נושא: Re: בקשה D: Sat May 22, 2010 1:28 am | |
| - Anita306 כתב:
- הייתי רוצה את האלבום: Blood On The Dance Floor
של מייקל ג'קסון וגם האלבומים Bad וThriller לא עובדים >< תודה רבה מראש תיקנתי את הקישורים, תבדקי אם זה עובד לך (ניתן למצוא במרכזיה) והעלתי את [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
עמית מוזיקאי שנולד
מספר הודעות : 4 כמות הנקודות שלך : 5302 המוניטין שלך הוא : 0
| נושא: בקשה Sat May 22, 2010 5:07 am | |
| היי, קודם כל אני חייבת להגיד לך שאת ממש מקסימה עם כל העבודה שאת עושה, באמת כל הכבוד. האמת שאני עוקבת אחרייך כבר מאז הבלוג וממש שמחתי לקבל את ההודעה לאימייל שלי, שיש כתובת לפורום. אז בלי עוד הקדמות מיותרות, את יכולה לשים בבקשה את כל הדיסקים של tha all american reject? תודה מראש. | |
|
rouge מנהלים ראשיים
מספר הודעות : 153 כמות הנקודות שלך : 8699 המוניטין שלך הוא : 16 Age : 31
| נושא: Re: בקשה D: Sat May 22, 2010 5:10 am | |
| - עמית כתב:
- היי, קודם כל אני חייבת להגיד לך שאת ממש מקסימה עם כל העבודה שאת עושה, באמת כל הכבוד.
האמת שאני עוקבת אחרייך כבר מאז הבלוג וממש שמחתי לקבל את ההודעה לאימייל שלי, שיש כתובת לפורום. אז בלי עוד הקדמות מיותרות, את יכולה לשים בבקשה את כל הדיסקים של tha all american reject?
תודה מראש. היי, אני חושבת שהתכוונת כאן למנהלת הבלוג, אז רציתי לציין שכאן היא החליטה לא לנהל, אלא רק להיות פעילה והלעלות את החומרים שהיו בבלוג ונמחקו. המנהלות בפורום הזה אלו אני (רוג) ו [You must be registered and logged in to see this link.]בקשר לבקשה, [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
Anita306 מוזיקאי שנולד
מספר הודעות : 15 כמות הנקודות שלך : 5324 המוניטין שלך הוא : 0
| נושא: Re: בקשה D: Sat May 22, 2010 8:04 pm | |
| וי מזה תודה!!! אין על האתר הזה!!! אחד הטובים שעזרו לי אי פעם! | |
|