אולי זה אני הוא אלבום הבכורה של המוזיקאי יוני בלוך שיצא ב-2004. חברי הלהקה המלווה את בלוך באלבום זה הם תומר להב (גיטרה), אור זובלסקי (תופים), טל קירשבוים (בס), קרולין לאוול (צ'לו), ג'ון מת'יאס (ויולה וכינור) ואפרת גוש (שירה). רוב מילות השירים נכתבו על ידי ברק פלדמן בשיתוף עם בלוך. השירים משלבים מאפיינים של מוזיקת רוק כמו גיטרות חשמליות וצעקות, לצד קטעי פסנתר מלודיים ומינימליים בביצוע בלוך עצמו. מרבית השירים פורסמו טרם הוצאת האלבום באתר במה חדשה.
שירים באלבום:
התקף לב קטן
מכיר אותו
הפסיכולוגית
לוט
אם לא היום אז מחר (נכתב על ידי יוני בלוך)
נעים בחוץ
אולי זה יוני
נפוליאון (נכתב על ידי יוני בלוך)
תני לזה ליפול (נכתב על ידי יוני בלוך וברק פלדמן)
תפוזים
העיקר הבריאות (נכתב על ידי יוני בלוך)
בחתונה של גרי
אלוהים נחמדה (נכתב על ידי יוני בלוך)
אני
ההשראה של דפנה (שיר נסתר)
[You must be registered and logged in to see this link.]הרגלים רעים הוא אלבומו השני של המוזיקאי יוני בלוך שיצא לאור ב-2007.
חברי הלהקה המלווה את בלוך באלבום זה הם תומר להב (גיטרה), טל זובלסקי (גיטרה), אריאל ערמוני (תופים), טל קירשבוים (בס), דניאל קורן (פסנתר) ועוד. באלבום זה, בניגוד לאלבומו הקודם של בלוך, לא שיתפה איתו פעולה הזמרת אפרת גוש. רוב מילות השירים נכתבו על ידי ברק פלדמן בשיתוף עם בלוך. השירים משלבים מאפיינים של מוזיקת רוק כמו גיטרות חשמליות וצעקות, לצד קטעי פסנתר מלודיים ומינימליים בביצוע בלוך עצמו. מספר שירים פורסמו טרם הוצאת האלבום באתר במה חדשה.
שירים באלבום:
הרגלים רעים
חמאה
אחריות
בדרך לגיהנום
הצגה יומית
אחרי שאפרת התאבדה
עמוק בתוך הים
הסוד הקטן
סיבה לעזוב
תני לי חבל
אנבל לי (לעברית: זאב ז'בוטינסקי)
נוף אחר
[You must be registered and logged in to see this link.]על מי אני עובד הוא אלבום האולפן השלישי של הזמר והיוצר הישראלי יוני בלוך, שיצא ב-2008.
שירים באלבום:
הלב שלי עומד להתפוצץ
ילדה שלי קטנה
הקנאה
אהבה רחוקה
מלטף
שיר אחר
יש טבעת
תמונה מטושטשת
למה את לא עונה לי
כשאת איתי (אני רוצה למות)
על מי אני עובד
[You must be registered and logged in to see this link.] class="postlink" target="_blank" rel="nofollow">קישור להורדת האלבום- לחץ כאן(: