| היי לכל צוות האתר ולשאר הגולשים :) | |
|
|
מחבר | הודעה |
---|
Download Music מוזיקאי שנולד
מספר הודעות : 122 כמות הנקודות שלך : 5685 המוניטין שלך הוא : 23
| נושא: היי לכל צוות האתר ולשאר הגולשים :) Thu May 20, 2010 2:24 pm | |
| כל קודם יפה מאוד שהזזתם משהו ביום, משהו שלא הצלחתי לעשות בכמעט שבוע...ותודה לrough (סליחה אם טעיתי) על פתיחת המשתמש ^^ אני אעביר לכאן בימים הקרובים (או אחרי הבחינה שלי בהיסטוריה) את כל החומר מהבלוג, אני גם כנראה אעלה את כל מה שהורדתי ולא הספקתי לעלות לבלוג. בתור אחת שהייתה שנים רבות מאוד בפורומים אני ממליצה לכם לכתוב חוקים, לעשות מרכזיות לכל פורום הורדה, יש כפתור HIDE תשתמשו בו ^^ (הוא נמצא בothers ואז כתוב hidden) ולהרשם לתחרויות אתרים בהמשך אז האמ בהצלחה עם הפורום ואני מקווה שאני אהיה פעילה, אני אפרסם הודעה בבלוג היום (אני מקווה). Download Music Blog RIP | |
|
| |
rouge מנהלים ראשיים
מספר הודעות : 153 כמות הנקודות שלך : 8700 המוניטין שלך הוא : 16 Age : 31
| נושא: Re: היי לכל צוות האתר ולשאר הגולשים :) Thu May 20, 2010 3:48 pm | |
| זה יהיה נהדר אם תוכלי להעביר את החומר מהבלוג, יחסוך לנו הרבה עבודה וגם כמובן אם תוכלי לפרסם אותו למנויים בבלוג שמחכים לזה. לאט לאט אנחנו מארגנות את הפורומים (אפשר לראות שכבר יש מרכזיות בחלק מהם) זה יקח זמן אבל בסוף הכל יהיה מוכן. אני מקווה שתשארי פעילה,אחרי הכל זה היה הרעיון (והביצוע) שלך. ותודה על הזמן (המועט לצערינו) שהשקעת בבלוג! | |
|
| |
| נושא: Re: היי לכל צוות האתר ולשאר הגולשים :) Thu May 20, 2010 5:04 pm | |
| תוסיפי פורום קלאסי כדי שאני אשים את נירוונה פינק פלויד ועוד.. ^^" גם פורום סינגלים יכול להיות נחמד , הפרדה מהאלבומים.
נערך לאחרונה על-ידי Download Music בתאריך Thu May 20, 2010 5:18 pm, סך-הכל נערך פעם אחת | |
|
| |
shlexy :D מוזיקאי שנולד
מספר הודעות : 37 כמות הנקודות שלך : 5370 המוניטין שלך הוא : 2 Age : 27 מיקום : מרכז {:
| נושא: Re: היי לכל צוות האתר ולשאר הגולשים :) Thu May 20, 2010 5:14 pm | |
| היי, נחמד מאוד הקהילה הזאת. תעזור לי הרבה (: לכותבת ההודעה (מישראבלוג) את שמה את ההורדות מהרשימה שעשית בבלוג? או שאת מתחילה חדשה ? | |
|
| |
| נושא: Re: היי לכל צוות האתר ולשאר הגולשים :) Thu May 20, 2010 5:17 pm | |
| - shlexy כתב:
- היי, נחמד מאוד הקהילה הזאת. תעזור לי הרבה (:
לכותבת ההודעה (מישראבלוג) את שמה את ההורדות מהרשימה שעשית בבלוג? או שאת מתחילה חדשה ? אני שמה את כל מה שהיה בפוסטים (ישרא שמו לי הכל בטיוטא אז שום דבר לא נמחק) | |
|
| |
rouge מנהלים ראשיים
מספר הודעות : 153 כמות הנקודות שלך : 8700 המוניטין שלך הוא : 16 Age : 31
| נושא: Re: היי לכל צוות האתר ולשאר הגולשים :) Thu May 20, 2010 6:22 pm | |
| - shlexy כתב:
לכותבת ההודעה (מישראבלוג) את שמה את ההורדות מהרשימה שעשית בבלוג? או שאת מתחילה חדשה ? אני (לא כותבת הבלוג) מעלה את ההורדת לפי רשימת הבקשות שהייתה בבלוג. | |
|
| |
shlexy :D מוזיקאי שנולד
מספר הודעות : 37 כמות הנקודות שלך : 5370 המוניטין שלך הוא : 2 Age : 27 מיקום : מרכז {:
| נושא: Re: היי לכל צוות האתר ולשאר הגולשים :) Thu May 20, 2010 9:48 pm | |
| - rouge כתב:
- shlexy כתב:
לכותבת ההודעה (מישראבלוג) את שמה את ההורדות מהרשימה שעשית בבלוג? או שאת מתחילה חדשה ? אני (לא כותבת הבלוג) מעלה את ההורדת לפי רשימת הבקשות שהייתה בבלוג. אוקי דוקי. מעולה (: | |
|
| |
Angel Girl מנהלת פורום סרטים לצפייה ישירה / הורדה
מספר הודעות : 89 כמות הנקודות שלך : 5438 המוניטין שלך הוא : 4 Age : 27
| נושא: Re: היי לכל צוות האתר ולשאר הגולשים :) Fri May 21, 2010 3:15 am | |
| ואו הפורום הזה מדהיים בהצלחה | |
|
| |
| היי לכל צוות האתר ולשאר הגולשים :) | |
|